HIER BESTELD U EEN VERJAARDAGSSLINGER LANGWERPIGE VLAGGEN

€ 18,35 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Dit is een echte verjaardagslinger die u 9 jaar kunt gebruiken, onder de badge`s met een cijfer zit klittenband net zoals op het vlagdeel. U krijgt 8 badges met daarop nummer 1 t/m 8 (de 6 is ook voor een 9 te gebruiken), elk jaar kunt u dan de badge veranderen.

De basisslinger rechthoekig kost 18,35, u krijgt hiervoor 4 vlagdelen met het woord jaar, 4 vlagdelen zonder letter, 1 vlagdeel met klittenband en 8 badges met klittenband. De vlagdelen met de naam komt er los bij, de kosten zijn 1,60 per vlagdeel, op de achterkant verwerk ik allerlei lapjes, passend bij elkaar. LET OP DE NAAM ZIT HIER NIET BIJ, DEZE MOET U ER APART BIJ BESTELLEN!

Bij deze basisslinger komt nog de vlagdelen met een letter, deze kunt u apart erbij bestellen, ook kunt u  de slinger nog uitbreiden met vlaggetjes zonder letters, ook deze zijn los erbij te bestellen.

Ik verwerk de slingers standaard op ruitjes stof (roze, blauw en soms op grijs), wilt u het liever op andere stofjes dan kunt u dat aangeven in het veld opmerkingen. Graag bij een bestelling uw voorkeur voor de kleur aangeven.