×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

ALGEMENE VOORWAARDEN

LEES DE ALGEMENE VOORWAARDEN ZORGVULDIG DOOR VOORDAT U DEZE WEBSITE GAAT GEBRUIKEN. DOOR DE WEBSITE TE GEBRUIKEN, ACCEPTEERT U ONVOORWAARDELIJK DE ALGEMENE VOORWAARDEN. INDIEN U DE ALGEMENE VOORWAARDEN NIET ACCEPTEERT, DIENT U DEZE WEBSITE NIET TE GEBRUIKEN.

1. Algemeen

1.1. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die de klant (hierna “u“ genoemd) plaatst bij Fenix Outdoor E-com AB hierna “Fenix” of “wij” genoemd op Fenix/Fjällräven Online (ook wel de “website” genoemd). 1.2. Fenix Outdoor E-com AB is het E-handel bedrijf van Fenix Outdoor AB. Fenix Outdoor AB is het moederbedrijf van Fjällräven Int. AB. 1.3. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd aan te passen zonder aankondiging vooraf. De versie van de voorwaarden die op uw bestelling van toepassing is, is de versie op de website ten tijde van het plaatsen van uw bestelling. 1.4. De contracttaal is Engels.

2. Prijzen en verzendkosten

2.1. De prijzen en aanbiedingen op de website gelden op het moment dat ze verschijnen, tenzij andere specifieke voorwaarden op de website genoemd worden. Prijzen in winkels, catalogi en online kunnen van elkaar verschillen. 2.2. Ondanks het feit dat we er alles aan doen om alle details te laten kloppen, zijn wij niet verantwoordelijk voor fouten in prijzen of drukwerk of spelfouten. 2.3. De prijzen die online staan, zijn inclusief de verplichte BTW maar exclusief verzendkosten. Voor meer informatie betreffende het bedrag voor de verzendkosten, verwijzen wij u naar de verzendinformatie. 2.4. Alle bestellingen die via onze Online Shop worden gedaan zijn vrijgesteld van BTW-teruggave.

3. Bestellen

3.1. Alleen personen ouder dan achttien jaar kunnen een bestelling plaatsen. Bovendien mag de bestelling niet worden geplaatst voor commerciële activiteiten of een eigen bedrijf van uzelf of een derde partij . De levering van goederen vindt alleen in kleine hoeveelheden plaats. 3.2. Elke ingezonden bestelling vormt een aanbieding om merchandise van ons te kopen. Bestellingen moeten door ons worden goedgekeurd. 3.3. Als u uw bestelling heeft geplaatst en ons uw e-mailadres heeft gegeven, krijgt u een e-mail met een orderbevestiging. Deze ontvangstbevestiging is geen acceptatie van uw bestelling maar informeert u alleen dat uw bestelling is ontvangen. Er wordt geen koopcontract opgemaakt tot we het bestelde product naar u verzenden. 3.4. Mochten we om enige reden niet in staat zijn uw bestelling uit te voeren, laten we u dat zo snel mogelijk weten. Als de betaling voor een bestelling is verwerkt en we de betaling voor de bestelling al hebben geaccepteerd, wordt deze teruggestort met de betaalmethode die u had gekozen.

4. Levering

4.1. We streven ernaar de levertijd zo kort mogelijk te houden. 4.2. Orders die in het weekend en op nationale feestdagen worden geplaatst, zullen de volgende werkdag worden verwerkt. Wij richten ons erop uw bestelling te leveren binnen de geschatte tijdsduur, maar vertragingen kunnen optreden. Natuurlijk heeft u het recht uw bestelling te annuleren, als de levering is vertraagd. 4.3. Binnen afzienbare tijd nadat uw bestelling is bevestigd, ontvangt u een e-mail als orderbevestiging met de details van uw bestelling. U kunt altijd de status van uw bestelling nakijken door in te loggen op uw Account of naar de pagina Order Status te gaan.